Kecskés Zsolt

Független Biztosítási Tanácsadó

Nyugdíjbiztosítások

2014.01.01 -től az állam 20% adókedvezmény jóváírásával támogatja már a nyugdíjcélú életbiztosításokat, ez max. 130.000 Ft lehet évente, de ha Önkéntes pénztárba és NYESZ számlákra is fizetünk, akkor ez már 280.000 Ft lehet évente.Magyarországon az állami nyugdíjat felosztó-kirovó nyugdíjrendszer határozza meg. Azaz a nyugdíjak kifizetését döntően az aktív dolgozók adó jellegű járulékbefizetéseiből fedezik. Ebből az következik, hogy minél több járulékfizetőre minél kevesebb nyugdíjas jut, annál több nyugdíjat lehet kifizetni. Magyarország demográfiai összetétele, a társadalom kor szerinti felépítése azonban pont ezzel ellentétesen változik: egyre kevesebb aktív járulékfizetőnek kell kitermelni egyre több nyugdíjas jól megérdemelt havi járandóságát. Ezt a folyamatot egyre gyakrabban a társadalom elöregedéseként, a létrejövő problémát pedig nyugdíjbombaként emlegetik 2020-ra és 2050-ben. 

Mivel ez már nem olyan probléma, amit a szőnyeg alá lehet söpörni ,  ezzel a problémával foglalkozni kell. Mint ahogy mondás is szól „Magad uramha szolgád nincs”


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." method="post" enctype="text/plain" target="_blank" id="form_id" name="form_id">

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát."> Felhasználó adatok:

Mekk Elek

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://www.mekkmuvek.hu/

Üzenet tárgya:

Üzenet:

-el jelölt mezők kitöltése kötelező.